Babysalmesang

Næste opstart er tirsdag d. 2. april 2024 kl. 11.30

For tilmelding eller nærmere information kontaktes musikpædagog Birgitte Stenhøj Andresen på mail birgitte@musikfavn.dk

 

BABYSALMESANG

Sangen og musikken kan noget helt særligt i kommunikationen med babyer. De forstår endnu ikke sprog, men er yderst lydhøre overfor stemmens klang, toneleje, dynamik og tempo. Gennem de musikalske aktiviteter til babysalmesang stimuleres og understøttes babyens sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling. At gå til babysalmesang giver et musikalsk åndehul, hvor kontakten og samværet mellem forælder og barn er det væsentlige, og derudover kan forløbet udvide forældrenes repertoire og derved også inspirere til nære musikalske stunder derhjemme.

Til babysalmesang vil vi udforske stemmen, danse, lave fagter, vugge, ae, lytte til klange, musik og spændende instrumenter, bruge kroppen og lege sammen – alt sammen på børnenes præmisser i en tryg atmosfære med det musikalske samvær i fokus. Vi bruger bl.a. klokkespil, tørklæder, sæbebobler, rasleæg og oplever lyden af fx guitar, klaver, fløjte, tromme og triangel. Men de vigtigste redskaber er stemmen og kroppen. Man behøver dog ikke at være god til at synge og danse i forvejen – alle kan deltage!

 

PRAKTISK INFORMATION

    • Forløbet henvender sig til børn under 12 måneder og deres mor eller far.

    • Det foregår tirsdag formiddag i Virklund kirke. Selve babysalmesangen varer ca. 45 minutter, og derefter er der kaffe, brød og tid til hygge og snak i sognehuset.

    • Der er 8 gange i et forløb, og der er opstart 4 gange årligt.

    • Prisen er 250 kr. for hele forløbet inkl. forfriskning. Pengene overføres via MobilePay ved tilmelding.

    • Underviser er musikpædagog Birgitte Stenhøj Andresen, der er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og har specialiseret sig i blandt andet musik med børn.

For yderligere information eller tilmelding kontaktes Birgitte på mail: birgitte@musikfavn.dk

 

Babysalmesang

Birgitte Stenhøj Andresen

Birgitte Stenhøj Andresen

Musikpædagog og leder af babysalmesangen.

Kontakt: birgitte@musikfavn.dk

   Glimt fra babysalmesang